arganový olej

Tento vzácný olej je získávaný ze semen stromu Argania spinosa, který roste pouze v Maroku. Svými blahodárnými účinky je znám již po mnoho let, a to v lidovém lékařství stějně jako v kosmetickém či farmaceutickém průmyslu.

Důležitou složkou vzácného arganového oleje je vitamin E. Tento přírodní antioxidant zpomaluje stárnutí kůže, má antioxidační účinky, regeneruje buňky pokožky a zabraňuje její dehydrataci. I proto je samozřejmou složkou našeho Matcha Anti-age olejového séra.