Spolupráce

seedling-1062906_1

 

Velkoobchodní spolupráce 

Pokud byste se chtěli stát naším partnerem, budeme mít velkou radost a už teď se těšíme na mazanou spolupráci s Vámi.
 
????  Pro internetové a kamenné obchody máme připravenou velkoobchodní spolupráci. E-shopům jsou k dispozici služby našeho grafika a fotografa. Kamenným obchodům pomůžeme s označením prodejny, polepem výloh a dalšími věcmi, které mohou pomoci říct Vašim zákazníkům, že dáváte přednost přírodě a lokálním výrobcům. Pevně věříme, že tato doba bude impulsem ke změně spotřebitelského chování a rádi takovou změnu podpoříme.
 
????  Máte nápad na vlastní kosmetický produkt? Zajistíme vývoj i veškerou legislativu a pokud budete mít zájem, tak se postaráme i o zakázkovou výrobu. V naší výrobně pracujeme pouze s přírodou a to platí i pro tento druh spolupráce. I zde je k dispozici náš grafik, případně i sklad s logistikou. Poradíme s registrací značky nebo zajištěním čárových kódů EAN.
 
????  Chcete svým zákazníkům dát mazanou pozornost? Kdo maže, ten jede. Připravíme Vám firemní balíčky z našich produktů. K dispozici je i naše kreativita při personalizaci dárku, do kterého promítneme Vaší firemní identitu.
  • Udělejte si prosím registraci jako "Velkoobchodní odběratel" ZDE
  • Následně Vás autorizujeme a přiřadíme správný ceník, to je celé :-)

 

V případě dotazů pište na info@delibutus.cz 

 

 
Zpět do obchodu