Jojobový olej 100 ml

Indiánské tajemství krásných vlasů.

Skladem
Značka: Delibutus
519 Kč 428,93 Kč bez DPH
Kategorie: Rostlinné oleje

Za studena lisovaný jojobový olej

Víte, že Indiáni vařili z rostlin jojoby nápoj s halucinogenními účinky? Na vlastnosti oleje to samozřejmě nemá vliv, jen tím chceme maličko odlehčili tomu tak těžce zkoušenému konopí. Původně je totiž jojoba z amerických a mexických pouští a jojobový olej byl tradičním prostředek Indiánů v péči o vlasy. Proto je jednou z hlavní h složek v našem Opraváři vlasů. Technicky vzato to totiž není olej, ale vosk, takže dokáže vlas opečovat a ochránit ještě lépe než většina olejů. Ale zrovna tak je jojobový olej prospěšný i pleti. Hlavně mastná pleť si s ním bude skvěle rozumět, protože ji dokáže přesvědčit, že může toho mazu produkovat méně, jelikož on za ni rád kus práce udělá. Stejně laskavě domluví i ekzematické nebo přecitlivělé pokožce

Je s ním snadná práce, téměř se nekazí, skvěle se hodí do směsí s jakýmikoliv dalšími oleji. Jojobový olej je naprosto bez vůně, takže je naprosto skvělý pro výrobu přírodních olejových parfémků, protože krásně nese a nijak neovlivňuje vůni éterického oleje.

100 ml

INCI: Simmondsia chinensis seed oil

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: